Asiakaspalveluhenkinen sovelluskehittäjä

 

Mansoft on Turkulainen vakavarainen ohjelmistotalo. Toteutamme Microsoft .NET-arkkitehtuurin mukaisia ratkaisuja eri toimialoille. Olemme Pohjoismaiden johtava teattereiden tuotannonohjausjärjestelmien toimittaja ja palvelemme teattereita kuudessa eri maassa. Kasvumme ja kansainvälistymisemme myötä tarvitsemme sovelluskehittäjää toteuttamaan sekä asiakaskohtaisia ohjelmistoratkaisuja että kehittämään Theatron ohjelmistotuotettamme.

 

Odotamme sinulta seuraavien asioiden hallintaa ja ymmärrystä: 

- Useamman vuoden kokemus Microsoftin .NET kehitystyöstä (C#/VB.net)

- Kykyä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn

- Eduksi katsotaan kykyä toimia .NET web-kehittäjän roolissa

- DRY ja KISS tarkoittavat sinulle muutakin kuin siideriä ja rokkibändiä.

Tehtävät sopivat myös opintojen loppuvaiheessa oleville it-alan opiskelijoille, joiden kanssa voimme tehdä joustavan suunnitelman opintojen ja töiden yhdistämisestä. 

Tulet työskentelemään myös asiakasrajapinnassa, joten sinulla tulee olla hyvät kommunikointitaidot suomen lisäksi vähintään englanniksi, sekä kyky tunnistaa asiakkaiden tarpeet. Kiinnostus tai kokemus esittäviä taiteita kohtaan katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen työn asiakkaiden liiketoimintaa tehostavien järjestelmien parissa sekä kilpailukykyiset edut. 

 

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Samu Bäckman, 044 770 0060.

 Jos kiinnostuit, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla samu.backman@mansoft.fi ja kerro lisää itsestäsi sekä osaamisestasi.
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Nimi
Puhelin
Sähköposti
Viesti